Slett vertsnavnene mine

Du kan når som helst slette dine egne vertsnavn. Hvis det er domener som for øyeblikket bruker vertsnavnene dine som navneservere, kan du ikke fjerne dem. Vær forsiktig og bekreft innstillingene dine før du sletter vertsnavn.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Velg Vertsnavn under Avanserte funksjoner.
  5. Ved siden av vertsnavnet du vil slette, velger durediger dns blyantikon blyantikon.
  6. Velgslett dns malikon søppelbøtteikonet, og velg deretter Slett . Hvis det er domener som peker mot vertsnavnene dine, kan du ikke fjerne dem.