Gå direkte til hovedinnholdet

Domener Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Slett videresending av domenet mitt

Du kan slette videresending av domene når som helst. Etter at du har slettet videresending av domene, kan du bruke domenet ditt med andre produkter. Hvis du sletter et videresending av et domene, slettes ikke domenenavnet.

  1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Velg Administrer DNS under Flere innstillinger .
  4. Under Videresending -delen velger durediger dns blyantikon blyantikonet ved siden av det videresendte domenet eller underdomenet.
  5. Velg søppelbøtteikonet for å slette videresending.
  6. Bekreft at du vil fjerne videresendingen ved å velge Slett .

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.

Relatert trinn

  • Er du klar til å bygge ditt eget nettsted? Ta en titt på våre gjør-det-selv Websites + Marketing-funksjoner.

Mer informasjon