Slett videresending av domenet mitt

Du kan slette videresending av domenet når som helst. Du kan fortsatt bruke domenet ditt med andre produkter. Det vil ikke bli kvitt domenenavnet.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. På siden Domeneinnstillinger ruller du ned til Ytterligere innstillinger og velg Administrere DNS.
    velg velg administrere dns
  4. Rull nedover til Videresending-delen.
  5. Velg søppelboksikonet ved siden av det videresendte domenet eller underdomenet.
  6. Bekreft at du vil fjerne videresendingen ved å velge Slett . Endringene dine vil tre i kraft de neste 24-48 timene.

Relatert trinn

• Er du klar til å bygge ditt eget nettsted? Ta en titt på våre gjør-det-selv Website Builder-funksjoner.