Slett videresending av domenet mitt

Slett videresending av domene for å bruke domenet ditt med andre produkter, for eksempel Websites + Marketing , eller rediger de eksisterende DNS A -postene dine . Hvis du sletter videresending av domene, slettes ikke domenenavnet.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Under Videresending velger du Slett ved siden av Domene eller Underdomene .
  5. Bekreft at du vil slette videresendingen ved å velge Fjern .

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Relatert trinn

• Er du klar til å bygge ditt eget nettsted? Ta en titt på våre gjør-det-selv Websites + Marketing-funksjoner.