Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Slett videresending av e -post

Etter at du har satt opp en konto for videresending av e -post , kan du alltid slette den. Når du sletter en videresendingskonto, frigjør den adressen, slik at du kan bruke den.

Advarsel: Denne artikkelen er for sletting av en videresendingskonto. Hvis du i stedet har konfigurert videresending av kopier av innkommende e -post, kan du se:Slutt å videresende kopier av innkommende e -post