Slette domenemappen min

Hvis du ikke lenger trenger en domenemappe, kan du slette den når som helst. Å slette en mappe vil ikke slette domenenavnet eller domenenavnene i mappen.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra den øverste menyen velger du Innstillinger, deretter Administrere mapper.
    velg administrere mapper
  3. Klikk på søppelpostikonet ved siden av mappen du ønsker å slette.
  4. Klikk på Ja, slett for å bekrefte at du ønsker å slette mappen permanent.