Slette domenemappen min

Hvis du ikke lenger trenger en domenemappe, kan du slette den når som helst. Du vil ikke fjerne domenenavnene i mappen.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra den øverste menyen velger du Innstillinger , deretter Administrer mapper .
    velg administrer mapper
  3. Klikk på søppelpostikonet ved siden av mappen du ønsker å slette.
  4. Klikk på Ja, slett for å bekrefte at du ønsker å slette mappen permanent.