Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Slette domenemappen min

Hvis du ikke lenger trenger en domenemappe, kan du slette den når som helst. Du vil ikke fjerne domenenavnene i mappen.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra den øverste menyen velger du Innstillinger , deretter Administrer mapper .
    velg administrer mapper
  3. Klikk på søppelpostikonet ved siden av mappen du ønsker å slette.
  4. Klikk på Ja, slett for å bekrefte at du ønsker å slette mappen permanent.