Slette domenet min

Vi forstår at det kan forekomme situasjoner der du ikke lenger ønsker å ha et domenenavn registrert på deg. Hvis du bestemmer deg for å kansellere (slette) et domene fra kontoen din, kan du gjøre dette når som helst. Når du kansellerer et domenenavn, slettes det umiddelbart fra kontoen din. Kanskje du ønsker å slå av automatisk fornyelse i stedet.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å slette. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  3. Velg Mer og deretter Slett.
  4. Bekreft domenene du vil slette, og merk av i boksen ved siden av Ja, jeg samtykker i å slette de valgte domenene.
  5. Velg Fortsett.

Merk: Hvis du har Ownership Protection på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender verifiseringskoden via SMS eller en godkjenningsapp hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i over 72 timer. Ellers sender vi et engangspassord til domeneregistratorens e-postadresse.

Du vil se en Vellykket-bekreftelse når endringene dine er blitt godtatt.

Mer informasjon

• Registeret kan holde det kansellerte domenenavnet før det slippes til andre for bruk, slik at du kanskje kan omregistrere det når det slippes for registrering.
  • Du finner informasjon om kvalifisering for refusjon i våre retningslinjer for refusjon.
  • Ser du etter et annet domenenavn? Finn ut mer om registrering av domenenavn.