Slette en del

Du kan, med unntak av nettstedets overskrift og bunntekst, slette deler etter hvert som behovene dine endres.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Sider i panelet Mitt nettsted.
    /Klikk på Sider
  4. Finn siden som inneholder delen du vil slette.
  5. Finn så delen du vil slette, klikk på de tre prikkene til høyre for navnet på delen, og velg så Slett del.
    Klikk på delen, og velg Slett del
  6. Merk: Du kan ikke slette overskriften eller bunnteksten.

  7. Når meldingen Slett del vises, klikker du på Slett og delen blir slettet.
  8. Endringene lagres automatisk. Når du er ferdig, klikker du bare på Forhåndsvis for å se resultatene.
  9. Når du er ferdig, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.

Neste trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.