Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Slette en del

Du kan, med unntak av nettstedets overskrift og bunntekst, slette deler etter hvert som behovene dine endres.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Hold markøren over delen du vil slette. I menyen som vises, velger duMenyikonet Horisontal kebabinnstillinger Innstillinger -menyen. I mobilappen velger du Innhold og deretterMenyikon for menyen Vertical kebab settings menyen.
  5. Velg Slett seksjon
    Skjermbilde av ikonet for flytt seksjon i delinnstillinger -menyen
  6. Velg Slett for å bekrefte at du virkelig vil fjerne denne delen. Hvis du ombestemmer deg, gjenopprett nettstedet ditt fra en sikkerhetskopi.
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .