Slette et alias fra kundekontoen

Et e-post-alias er en alternativ e-postadresse for en enkelt innboks. Finn ut hvordan du fjerner et e-post-alias fra innboksen.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Administrer ved siden av e-postadressen der du vil slette et alias.
  3. Klikk på Aliaser.
  4. Klikk på Slett (papirkurvikon) ved siden av aliaset du vil slette.
  5. Klikk på Slett for å bekrefte og fjerne aliaset.

Når skjermbildet oppdateres, vil du se en liste over aliasene du har angitt for innboksen din, unntatt aliaset som du slettet.