|  Hjem
Hjelp

GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Sletting av kontakter er permanent

Du er i stand til å slette kontakter fra abonnentene dine, én om gangen eller i bulk, når som helst. Du må imidlertid være veldig forsiktig når du sletter kontakter - det er en helt permanent handling, og kan ikke angres på noen måte.

Når du sletter fra abonnentene, anbefaler vi at du alltid eksporterer listen eller kontaktene du vil slette, selv om du er 100% sikker på at du vil slette dem. Det er alltid bedre å ha en sikkerhetskopi som du ikke bruker, enn å trenge en sikkerhetskopi som du ikke har.

Sjekk alltid to ganger før du sletter kontakter fra abonnentene dine. Når du har klikket på den søppeldunk -knappen, er det ingen vei tilbake.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.