Konfigurer Microsoft 365-kontoen

Merk: Hvis Microsoft 365 er nytt for deg, kan du følge vår gratis veiledning. Vi hjelper deg med å velge riktig e-postabonnement, lærer deg hvordan du oppretter din første e-postadresse og gir deg en oversikt over funksjonene i Microsoft 365. Eller, hvis du foretrekker det, kan du gå gjennom hver enkelt artikkel i serien nedenfor.

Gratulerer! Du er nå eier av en Microsoft 365 fra GoDaddy-konto. Vi er glade for at du er her, og vi gleder oss til å komme i gang.

Med Microsoft 365 synkroniseres e-posten og filene dine på tvers av enhetene dine, og når du bruker en e-postadresse som samsvarer med domenenavnet ditt, gir det din tilstedeværelse på nettet et profesjonelt preg.

La oss sette i gang. Først setter vi opp kontoen din, slik at du kan begynne å sende og motta e-post.

1: Opprette e-postadresse

Opprett din personlige e-postadresse (eller e-postadresser).

2: Logg på e-posten din

Logg på Microsoft 365-kontoen din for første gang.

3: Konfigurer e-post på mobil eller skrivebord

Få tilgang til e-post på alle enhetene dine, som telefon, nettbrett eller stasjonær datamaskin.

4: Send en e-post

Da er alt klart! La oss sende den første e-posten din.

Mer informasjon

• Denne serien er for konfigurering av e-post første gang. Hvis du allerede har konfigurert en konto med Microsoft 365 fra GoDaddy, kan du opprette en ny bruker i stedet.
  • Har du problemer med den nye e-posten din? Se løsninger for feilsøking.