Slik bruker du domenet ditt for å konfigurere en e-postkonto

Skap et personlig uttrykk ved å bruke en domenebasert e-postkonto med en unik adresse. Hvis du oppretter en bedrifts-e-postkonto med ditt eget domenenavn, får du en profesjonell e-postadresse som vekker tillit hos kundene og bygger merketroverdighet.

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på over (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
  2. Klikk på et domenenavn på listen for å gå til Domeneinnstillinger-siden for domenet.
    • Klikk på knappen Bruk mitt domene:
    • Bruk mitt domene

• Under Konfigurer en e-postkonto klikker du på Konfigurer.
    • Profesjonell e-post-siden velger du en e-postpakke som passer for dine behov, og klikker på Kjøp-knappen.
    • Gå gjennom vilkårene og fullfør kjøpet.