Slik fyller du ut et Skjema om endring av konto/e-postoppdatering

Hvis du ikke får tilgang til e-postadressen som er tilknyttet kontoen din og ikke kan bekrefte informasjonen som kreves for at kundestøtteavdelingen vår skal kunne hjelpe deg, kan du sende inn et Skjema for kontoendring/e-postoppdatering for å be om en oppdatering. I tillegg til skjemaet krever vi også:

• ‌‌Foto-ID – Fargekopi av offentlig utstedt ID med bilde, slik som førerkort, militært ID-kort eller pass (må inneholde signatur).
  • Forretnings-ID – Hvis domenet er registrert til en forretning, trenger vi også gyldig forretningsinformasjon, slik som:
    • Forretningslisens
    • Skattekort
    • Dokumentasjon på bedriftens navn
    • Dokumentasjon på fiktivt navn
    • IRS 501(C)3 "Beslutningsbrev"
    • Offentlig utstedt bekreftelse på skattefritak som bekrefter status som veldedig organisasjon
    • EIN/TIN-bekreftelsesbrev (IRS-brev 147C)

Merk: Hvis du har tilgang til e-postadressene knyttet til kontoen din, men ikke kan logge på, se Tilbakestill ditt GoDaddy-passord.

1. Gå til changeupdate.com og klikk på Kom i gang.
  2. Skriv inn navnet på domenet du ønsker tilgang til (ikke ta med www når du skriver inn domenenavnet), og klikk på Neste.
  3. Angi kontaktinformasjonen din, og klikk på Neste.
  4. Hvis du vil laste opp en foto-ID eller forretnings-ID, velger du Last opp filer nå, klikker på Bla gjennom og klikker på Åpne på filene du vil laste opp.
  5. Angi tilgangskoden, og klikk deretter på Send forespørsel.

Vi tar kontakt med deg med mer informasjon innen tre dager etter at vi mottok din foto-ID og/eller forretnings-ID.

Merk: Hvis du ikke har et domenenavn, og du trenger hjelp med å få tilgang til kontoen din, kan du ta kontakt med vår døgnåpne kundestøtte.