Slik legger du til en betalingsmetode for nettbutikken til Website Builder

Få betalt med sikre transaksjoner både du og kundene dine kan stole på. Velg én eller flere betalingsmetoder fra GoDaddy Payments, PayPal, Square og Stripe for nettbutikken din (Netthandel-plan).

Dette er ikke det samme som å legge til en PayPal-knapp (alle planer) eller å godta betalinger for nettavtaler (Premium-planen) eller betalingsalternativer i frakoblet modus.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet eller butikken din.
  3. I instrumentbordet ditt går du til Innstillinger. Under Butikk velger du Betalinger.
  4. Velg Koble til ved siden av betalingsmåten du vil legge til, og følg meldingene. Med hver betalingsmåte kan du logge på en eksisterende konto eller opprette en ny konto. Gjenta dette trinnet for hver betalingsmåte du vil legge til.

Merk: Her kan du se noen tips for hvordan du velger betalingsmåte:

GoDaddy Payments er for øyeblikket kun tilgjengelig i USA, men skal utvide driften til andre land. Finn ut mer om GoDaddy Payments.
    • Hvis du vil bruke funksjonen for hurtigkasse med PayPal Express Checkout, må du ha en PayPal Business-konto. Private PayPal-kontoer aksepterer kun betaling fra andre PayPal-brukere.
    Square er kun tilgjengelig for kunder i USA, Storbritannia, Canada og Australia.

5. (Valgfritt) Hvis du vil se Apple Pay-knappen for Stripe-kontoen din, går du til den publiserte nettbutikken din på en Apple Pay-aktivert enhet og ser produktsiden din, som vil vise hvordan siden blir seende ut for kunder. Apple Pay-knappen vises også på kassesiden.
    Apple Pay-knapp i kassen