Slik legger du til Google Analytics til Nettstedbygger v7

MERK: Denne artikkelen er for Nettstedbygger v7. For v6, se

.)

Google® Analytics lar deg overvåke besøkende til nettstedet ditt ved å legge til kode til nettstedet. Denne tjenesten krever en Google Analytics-konto.

1. Følg Googles instruksjoner for hvordan man oppretter en Google Analytics-konto.
  2. Kopier sporingsskriptet Google Analytics genererer. (Mer informasjon på Google Support).
  3. Logg deg på Kontoadministratoren din.
  4. Klikk på Website Builder og klikk deretter på Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å bruke.
  5. Klikk på Rediger nettsted, og klikk deretter på ikonet med tre linjer (Administrer innstillinger) og velg Nettstedsinnstillinger.
  6. Velg fanen Nettstedsomspennende kode , og lim deretter HTML-koden inn i det øverste tekstoppføringsfeltet.
    angi koden i feltet merket Kode for å plassere mellom <HEAD> tager (alle sider )
  7. Klikk på OK, og klikk deretter på Publiser.

MERK: Når du har fullført trinnene ovenfor, bør du se data i Analytics-kontoen din innen 24 timer.

MERK: For en koblet liste over Nettstedbygger v7s andre store oppgaver, se Hvordan bruke Website Builder 7.