Slik legger du til knapper, former og linjer

Med Website Builder kan du legge til knapper, former og linjer for å opprette stilfulle koblinger og design for nettstedet ditt. Du kan lage kantlinjer for teksten din eller bruke linjer til å atskille områder på nettstedet.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Fra verktøylinjen for elementer, drar du og slipper Knappikon på siden.
  4. Klikk på knappen for å velge den, og klikk deretter på Innstillinger.
  5. I feltet Etikett skriver du teksten du vil vise på knappen.
  6. I feltet Kobling skriver du inn nettadressen du ønsker at knappen skal kobles til. (Alternativt, velg Åpne koblingen i nytt vindu for å åpne et nytt nettleservindu når knappen blir klikket.
  7. Ved siden av Bakgrunnsfarge, klikk på fargevelgeren, og så velger du bakgrunnsfargen for knappen. (Alternativt, velg Gradient, og så klikker du på den andre fargevelgeren for å velge den andre fargen for gradienten.)
  8. Ved siden av Skrifttype, klikk på fargevelgeren for å velge en farge for teksten på knappen.
  9. Ved siden av Effekt, velg den effekten du vil bruke til knappen
  10. Alternativt: Gå til fanen Avansert for å legge til eller endre andre effekter for knappen, inkludert ramme, skygge, runde hjørner, gjennomsiktighet og å endre knappens størrelse.
  11. Klikk på Publiser.

Slik legger du til former

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Fra verktøylinjen for elementer, drar du og slipper Form-ikon på siden.
  4. Klikk på formen for å velge den, og klikk deretter på Innstillinger.
  5. Ved siden av Farge, klikk på fargevelgeren, og så velger du fargen du vil bruke. (Alternativt, velg Gradient, og så klikker du på den andre fargevelgeren for å velge den andre fargen for gradienten.)
  6. Ved siden av Effekt, velg den effekten du vil bruke til formen
  7. Alternativt: Gå til fanen Avansert for å legge til eller endre andre effekter for formen, inkludert ramme, skygge, runde hjørner, gjennomsiktighet og å endre formens størrelse.
  8. Klikk på Publiser.

Slik legger du til linjer

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Dra og slipp Linjeikon på siden, velg linjen, og klikk deretter på Rediger.
  4. Ved siden av Retning, velger du om du vil vise linjen horisontalt eller vertikalt.
  5. Ved siden av Ramme, velger du farge, stil og tykkelse på rammen.
  6. Klikk på Publiser.