Slik legger du til lysbildefremvisninger og fotogallerier

Website Builder lar deg forbedre utseendet på nettstedet ditt ved å legge til lysbildefremvisninger av bilder og fotogallerier på nettstedet.

Med bildefremvisning kan du vise bildene dine på nettstedet med lysbildepresentasjon. Med fotogallerier kan du vise bilder på nettstedet som gir besøkende muligheten til å klikke dem og se større versjoner.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Dra og slipp Ikon for lysbildefremvisning for en lysbildefremvisning med bilder eller Ikon for bildegalleri for et fotogalleri på siden, og så klikker du på Bytt bilder.
  4. Fra Administrere bilder-vinduet, klikker du på Legg til bilder og velger ett av de følgende alternativene:
    • Mine bilder – Klikk på Bla gjennomfor å velge et bilde du vil laste opp fra datamaskinen din, og så klikker du på Åpne.
    • Kostnadsfrie bilder – For å velge bilder fra bildebiblioteket vårt, skriver du et søkeord for å finne spesifikke bilder i bildebiblioteket, eller velg en kategori fra Alle kategorier -menyen.
    • Facebook — For å importere bilder direkte fra Facebook®-kontoen din, klikker du på Koble til Facebook, logg på Facebook-kontoen og klikk deretter på Logg på med Facebook.

For å koble fra Facebook etterpå, går du til kontoinnstillinger i Facebook, klikk på Apper, og klikk deretter på X ved siden av Website Builder.

• Instagram — For å importere bilder direkte fra Instagram®-kontoen din, klikker du på Koble til Instagram, logg på Instagram-kontoen din, og klikk deretter på Logg på med Instagram.
  5. Velg bildene du vil bruke og klikk Sett inn.
  6. For å endre rekkefølgen av bildene dine, kan du ganske enkelt dra og slipe dem på plass.
  7. Klikk Lagre.
  8. Klikk på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nett.