GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Slik undertrykker du en liste over kontakter

Du kan undertrykke en rekke kontakter, samtidig, ved å laste opp en fil. Du kan importere denne kontaktlisten direkte til den undertrykkede listen. Dette er nyttig hvis du har en liste over kontakter som allerede har returnert eller på annen måte er usikre å sende til, muligens fra en annen e -postleverandør.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Abonnenter -fanen øverst i kontoen din.
  3. Klikk på Legg til kontakter -knappen øverst til høyre.
  4. Lim lim inn kontaktene dine i det gitte området, eller klikk på Bla gjennom for å laste opp filen .
  5. Velg Undervisningsliste fra menyen nederst.
  6. Klikk på Legg til kontakter , så er du ferdig! Alle disse kontaktene finnes nå i den undertrykkede listen.