Slutt å videresende kopier av innkommende e -post

Etter at du har konfigurert videresendingskonto, kan du alltid slette den. Når du sletter en videresendingskonto, frigjør den adressen, slik at du kan bruke den.

Advarsel: Denne artikkelen er for å stoppe videresending av kopier av innkommende e -post. Hvis du har konfigurert en hel videresendingskonto i stedet, kan du se: Slett videresending av e -post
  1. Klikk på Hjem i Arbeidsområde -kontoen din
  2. Klikk på e -postadressen du vil redigere.
  3. Klikk på Vis flere alternativer , eller rull ned under Skjul flere alternativer -delen.
  4. Fjern merkingen i boksen ved siden av Send kopi til .
  5. Klikk på Lagre.