Søk etter utløpte domener

Du kan se utløpte domener i kontoen din ved å bruke Utløpsfilteret . Du kan se alle utløpte domener, eller filtrere videre for å vise et spesifikt utløpsdatointervall.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Vis de utløpte domenene dine ved å velge Utløp ovenfor domenelisten din.
  3. Velg Utløpt for å vise alle utløpte domener. Eller du kan avgrense valget ditt ved å se alle tilgjengelige datointervaller.

Fjern filteret ved å velge Alle domener -alternativet.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Noen domenenavn, som for eksempel cctld -er , kan ha spesielle krav for fornyelse etter utløp.