Søker etter filer i nettlagring

Hvis du trenger å finne en bestemt fil, tilbyr nettlagring to søkealternativer:

• Grunnleggende søk — Søk raskt i filer etter et spesifikt nøkkelord uten å åpne hele søkefunksjonen.
  • Avansert søk — Velg en verdi du vil søke etter, og avgrense søkeparametre til bestemte felt, mapper, størrelse og datoer.

Bruk Grunnleggende søk øverst til venstre på Nettlagring ved å skrive inn søkeordet ditt og trykke Enter på tastaturet.

Slik søker du etter filer ved hjelp av Avansert søk

1. Logg på Nettlagring .
  2. Klikk på Avansert søk, som ligger under Basic Search -feltet øverst i mappelisten.
  3. I feltet Avansert søk angir du nøkkelordet, frasen eller andre verdier du vil søke etter.
  4. ( Valgfritt ) Angi parametre for å begrense søket:
    • Skriv — Angi om du vil søke i filer og/eller mapper.
    • Datoperiode — Velg et spesifikt datointervall du vil søke etter.
    • Størrelsesområde — Angi et minimum og en maksimum filstørrelse, og angi deretter om størrelsen er i kilobyte eller megabyte.
  5. Klikk på Søk .