Spørringsstrenger i WordPress URL-er

Administrert WordPress-kontoen fjerner spørringsstrenger med kjent sporing (for eksempel utm_*) fra siden de besøkende laster hvis de opplever serverside-omdirigeringer. Eksempler på serverside-omdirigeringer inkluderer:

• Tvinge besøkende til å laste nettstedet med eller uten underdomenet «www»
  • 301 omdirigeringer

Med Administrert WordPress fjernes spørringsstrengen oftest fordi eieren av nettstedet kobler til en versjon av nettstedet som ikke bruker «www» riktig.

Eksempel

Hvis du konfigurerte Administrert WordPress-kontoen som www.coolexample.com, og deretter koblet besøkende til coolexample.com?utm_medium=Facebook (uten «www»), er det en serverside-omdirigering til www.coolexample.com.

I løpet av omdirigeringen fjernes spørringsstrengen ("?utm_medium=Facebook") og besøkeren laster siden www.coolexample.com.

Hvordan løse problemer med spørringsstreng

Du kan løse dette problemet ved å koble til domenenavnet med eller uten «www».

Hvis du vil se hvilken versjon Administrert WordPress-kontoen bruker, eller hvis du vil endre den, kan du se Endre domenet for kontoen din.

Teknisk informasjon

Dette skjer på grunn av måten Administrert WordPress mellomlagrer nettstedets innhold på. Vi mellomlagrer nettsidene basert på URL-ene, og ekskluderer URL-er med spørringsstrenger med kjent sporing.

Når besøkende opplever en serverside-omdirigering, laster de en side som vi har mellomlagret og som ikke inkluderer spørringsstrengen i URL-en, og dermed fjernes den.

Når besøkende laster siden uten en serverside-omdirigering, er det imidlertid ingen problemer og spørringsstrengen forblir intakt.