Start domeneoverføringen til GoDaddy på nytt

Hvis det oppstår en feil under domeneoverføringen til oss, vises dette som en status på Overføringer inn-siden i Domeneadministrator. Når du har utbedret feilen, går du tilbake til Overføringer inn-siden og starter overføringen på nytt.

Når du har feilsøkt feilen, kan du starte overføringen av domenenavnet på nytt.

Merk: Overføringer forblir aktive helt til de fullføres eller utløper (30 dager fra overføringens kjøpsdato).

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Velg Overføringer inn fra Domener-menyen:

Kontroller status for overføring inn

7. Hvis det oppstår et problem med overføringen, får du et tydelig varsel om dette på Overføringer inn-siden:
  8. Overføringer inn-siden

9. Når du har utbedret problemet, går du tilbake til Overføringer inn-siden og klikker på Start overføring på nytt.

Merk: Kontakt støtteavdelingen for hjelp hvis overføringen ikke står oppført (f.eks. dersom den har utløpt) eller alternativet Start overføring på nytt ikke vises.

10. Klikk på OK. Dette vil starte overføringen.

Merk: For overføring av .au-domenenavn vil vi sende den påkrevde e-postbekreftelsen på overføringen til registratorens e-postadresse.

Du må autorisere en overføring som er gjenopptatt. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Overføre domenet mitt til GoDaddy.