|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Start mitt instrumentbord for GoDaddy Pro -medlem

Det finnes et par måter du raskt kan komme deg til GoDaddy Pro -instrumentbordet for.

  • Gå til GoDaddy -produktsiden din , og velg GoDaddy Pro .
  • Hvis du allerede er logget på GoDaddy-hovednettstedet, velger du navnet ditt øverst til høyre. Deretter velger du GoDaddy Pro .

Merk: Du kan bokmerke instrumentbordet i nettleseren for rask tilgang. Vi ber deg om å logge på om nødvendig.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.