Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Start på nytt med Gen 4 -serveren min (gjenoppbygg)

Hvis du vil gå tilbake til et rent oppsett på din 4. generasjons VPS eller dedikerte server, kan du gjenoppbygge den (også kalt reprovisioning), som går tilbake til tilstanden til en nylig kjøpt server.

Advarsel: Gjenoppbygging sletter alt innhold på serverens harddisk, inkludert alle sikkerhetskopier, og kan ikke angres.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon -serveren du vil gjenoppbygge.
  4. Øverst til høyre på siden klikker du Serverhandlinger og velger deretter Gjenoppbygg server .
  5. Følg meldingene på siden Gjenoppbygg serveren din , og fortsett medKonfigurer Gen 4 -serveren min .