Start på nytt med min 4. generasjon-server (gjenoppbygg)

Hvis du vil gå tilbake til en ren konfigurasjon på serveren, kan du bygge den på nytt, noe som tilbakestiller den til samme status som en helt ny server.

Advarsel: Gjenoppbygging av serveren vil slette alt innhold på serverens harddisk, og dette kan ikke angres.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Ved siden av serveren du ønsker å gjenopprette, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på ikonet med tre prikker (ved siden av Start WHM), og velg deretter Gjenoppbygg serveren.
    klikk på ikonet med tre prikker
  5. Skriv inn REBUILD i tekstfeltet (må være store bokstaver), og klikk deretter på Ødelegg og gjenoppbygg serveren.
  6. Fortsett med Konfigurer min 4. generasjon-server.