Start på nytt (slett alt innhold) i Linux -hostingkontoen min

Slik sletter du alt innholdet i Linux -hostingkontoen din, slik at du kan starte på nytt med en ny installasjon.

Påkrevd: Før du følger disse trinnene: Hvis du har et SSL -sertifikat for kontoen, må du først avinstallere det SSL -sertifikatet .
Advarsel: Lag og last ned kopier av innholdet du vil beholde. Å slette alt innholdet i kontoen din inkluderer eventuelle sikkerhetskopierte filer.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I beretningen Dashboard, velger > Nullstill.
    velg tilbakestilling
  4. Les meldingen (vi minner deg om hva som blir slettet) og klikk på Neste .
  5. Skriv inn reset i feltet og klikk deretter på Tilbakestill konto . Vi vil slette alt i kontoen og deretter lede deg gjennom det nye oppsettet.