|  Hjem
Hjelp

Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Start på nytt (slett alt innhold) i Plesk -hosting

Med våre Plesk delte hostingkontoer ( mer informasjon ) kan du enkelt starte på nytt med hostingkontoen din. Dette fjerner permanent alt innhold fra kontoen din og overføres til en ny konto som fremdeles må konfigureres.

  1. Fra Gateway, i delen for kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Innstillinger.
  2. Gå til Nullstill konto -fanen.
  3. Klikk på Nullstill konto to ganger.

Neste trinn

Kunder med SSL-sertifikater

Advarsel: Hvis du hadde et SSL -sertifikat satt opp på kontoen din, må du overføre det tilbake til hostingkontoen din etter at du er ferdig med å konfigurere sikkerhetskopien for kontoen.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Ved siden av domenenavnet du opprinnelig brukte, klikk på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på Overfør.
  6. Klikk på Overfør, og klikk deretter på Overfør på nytt.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.