VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Start serveren på nytt

Hvis du ikke kan starte serveren på nytt manuelt, kan du starte den på nytt ved å be om å få strømmen slått av og på.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Strømforsyning.
  5. Klikk på Start på nytt.

Neste trinn


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.