Rediger personverninnstillingene for e -posten min

Alle domener som er kvalifisert for personvern for domener har umiddelbar tilgang til en privat e -postadresse som et ekstra lag med identitetsbeskyttelse. Når meldinger blir sendt til denne private e -postadressen, kan du få disse meldingene automatisk videresendt til din foretrukne e -postadresse. Du vil være i stand til å holde kontakten med alle som prøver å kontakte domenet, og samtidig holde den private e -postadressen din privat.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal oppdatere. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domenenavn, og velg deretter Velg alle.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Rediger personvern for e -post fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelse, må du kanskje velge Mer -menyen og rulle ned for å se alternativet.
  4. Bytt veksleknappen ved siden av Videresend e -post til en annen e -postadresse for å slå på videresending.
    • Angi din personlige e -postadresse. Det er her vi videresender meldinger som blir sendt til personvern -e -postadressen din.
  5. (Valgfritt) Bytt veksleknappen ved siden av Filtrer e -post for søppelpost for å slå på filtrering av søppelpost slik at de ikke blir videresendt til din personlige e -postadresse.
  6. (Valgfritt) Bytt veksleknappen ved siden av Tilfeldig privat e -postadresse for å randomisere den private e -postadressen din.
    • Hvis du randomiserer din private e -postadresse, blir det vanskeligere å gjette e -postadressen din, og reduserer sjansen for å motta søppelpost ytterligere.
  7. Velg Lagre for å bekrefte endringene.

De oppdaterte innstillingene dine kan ta opptil 90 minutter før de vises i kontoen din og i vår offentlige WHOIS -katalog .

Relaterte trinn

• Svar på en videresendt melding ved å skrive en ny e -postmelding til avsenderens e -postadresse, som du finner i emnelinjen til den videresendte e -postmeldingen. Å sende en ny e -postmelding betyr at du villig eksponerer din personlige e -postadresse for mottakeren.
  • Sørg for at den underliggende domenets kontaktinformasjon er nøyaktig, og gjør eventuelle nødvendige endringer .