Still inn videresending for domener med personvern

Privat registrering skaper en unik e-postadresse for hvert domene, og du kan velge hvordan du vil motta e-postmeldinger.

Merk: Som standard filtrerer Privat registrering spam og videresender e-postmeldinger til e-postadressen du oppga på Kundeinformasjon-siden.

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på ovenfor (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
  2. Klikk på Rediger ved siden av Videresending av e-post med personvern under KontaktinformasjonDomeneinnstillinger-siden.
  3. Du ser følgende alternativer:
    • Videresend all e-post til denne e-postadressen – Alle e-postmeldinger blir videresendt til e-postadressen som er angitt på Kundeinformasjon-siden.
    • Filtrer for spam og videresend til denne e-postadressen – Spam blir filtrert ut, og de gjenværende e-postmeldingene blir videresendt til e-postadressen på Kundeinformasjon-siden.
    • Ikke videresend e-post – Ingen e-postmeldinger blir videresendt til deg.
  4. Velg alternativet som passer best for dine behov, og klikk på Spar.