Støtte for hostingkonto for DLL -er (Dynamic Link Libraries)

Vår Windows -hosting støtter kun DLL -er for ASP.NET -applikasjoner. Videre tillates ikke DLL -filer som krever registrering med IIS. DLL -filer må lastes opp til en bin -katalog i en applikasjonsrot på hostingkontoen din.

For å få mer informasjon om å sette opp en egendefinert katalog for hostingkontoen, se følgende artikler:

Administrer filer i Linux -hostingkontoen min