Støtter de delte hostingkontoene strømming av video?

Strømming av video leveres direkte fra en nettserver til en videospiller på skjermen. Strømmede videoer lastes ikke ned på sluttbrukerens datamaskin.

De delte hostingkontoene støtter ikke strømming av video, men du kan fremdeles vise videoer på nettstedet ved å bygge inn en videofil, som MPG eller AVI, på nettstedet. Besøkende til nettstedet laster ned videofilen til datamaskinen mens den spiller på skjermen. Teknisk sett er dette ikke strømming av video, men publikum kan se videoen mens den lastes ned.