Støtter hostingkontoene aktiv eller passiv FTP?

Hostingkontoene støtter bare passiv FTP. Derfor må du kontrollere at programmet som du kobler via, støtter passiv FTP og at det er aktivert. Denne innstillingen finnes i de fleste FTP-klienter og nettstedsdesignprogramvare som støtter publisering med FTP.

For mer informasjon om FTP, se FTP: Slik laster du opp filer.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.