Støtter hostingkontoen min MVC4- og MVC5 -applikasjoner?

Windows -hostingkontoen din støtter MVC4- og MCV5 -applikasjoner. For mer informasjon, seHvilken type hostingkonto har jeg?

Når du publiserer nettstedet ditt med et MVC4- eller MCV5 -program, må du sørge for at du har .NET inkluderer MVC -dll -ene; de er inkludert som standard, så det er ingen handling påkrevd på din side. Det kan også hende at du må laste opp samlinger du ønsker å bruke til en søppelbøtte som er spesifikk for prosjektet ditt.

For MVC5 -applikasjoner som bruker Entity Framework, må du også endre CAS priv til "Full".

Slik endrer du CAS -rett

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Nederst i delen av domenehostingen du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  5. Klikk på ASP.NET -innstillinger.
  6. Fra menyen CAS -tillitsnivå velger du Full .
  7. Klikk på OK.