Legg Google Analytics til nettstedet mitt

Ved å legge sporingstjenesten fra Google Analytics til nettstedet, kan du få data til å danne deg et nøyaktig bilde av hvem som besøker nettstedet ditt, hvor de var før de kom dit og hvordan de klikket seg rundt på nettstedet ditt.

Merk: Hvis du ikke har en Google Analytics-konto, kan du registrere deg for Google Analytics i trinnene nedenfor.

Hvis du allerede har en Google Analytics-konto, bør du kanskje åpne en separat fane og finne sporings-ID-en din. Les Googles hjelpeartikkel hvis du trenger hjelp med å finne sporings-ID-en din.)

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Google Analytics.
  6. Kopier sporings-ID-koden fra den andre fanen og lim den inn i Sporings-ID-området. Bruk koblingene i din nettstedsbygger for å registrere deg for Google Analytics eller hvis du trenger hjelp med å finne sporings-ID-en din.
  7. Endringene lagres automatisk. Publiser nettstedet ditt for å aktivere Google Analytics-sporingskoden.
  8. Vent minst et døgn, logg så på Google Analytics-kontoen din og ta en nærmere titt på statistikken og grafikken for trafikken på nettstedet ditt.