Søkemotorsynlighet Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Få mening av nettstedskart

Nettstedskart hjelper søkemotorer med å gjennomsøke nettstedet ditt ved å gjøre det enklere å finne alle nettstedets sider og koblinger. Et nettstedskart er ikke nødvendig for et nettsted, men det kan bidra til å forbedre søkemotoroptimaliseringen.

Hva er et nettstedskart?

Et nettstedskart er en fil som viser URL -adressene til et nettsted. Filen bør også inkludere metadata om hver kobling, inkludert dens betydning for nettstedet og sist den ble oppdatert. Et nettstedskart brukes av søkemotorer og søkeroboter for å navigere på nettstedet og optimalisere synligheten.

Hvor plasserer jeg nettstedskartet?

Sørg for at nettstedskartet ditt er i rot- eller toppnivåkatalogen til nettserveren din.

Kan jeg ekskludere sider fra nettstedskartet mitt?

Ja, du kan ekskludere bestemte sider på nettstedet ditt fra nettstedskartet. På siden Nettstedkart for Search Engine Visibility velger du sidene du vil ekskludere, og klikker deretter på Ekskluder valgte .

Opprette nettstedskartet ditt

Search Engine Visibility gir et brukervennlig alternativ for oppretting av nettstedskartet ditt. Fra Optimaliser -fanen velger du Nettstedskart for å komme i gang.
Bruk avmerkingsboksene til å angi hvilke URL -er du vil inkludere eller ekskludere fra nettstedskartet ditt, og klikk deretter på Få nettstedskart .

For mer informasjon, seHva er et nettstedskart?