Svar på tilbud når du kjøper domenenavn

Når du kjøper et domenenavn gjennom GoDaddy Auctions®, kan du sende inn et tilbud på et domenenavn, selv om det er under pris, så lenge det overstiger minimumsbeløpet for tilbudet. Selgeren kan godta, motvirke eller avslå tilbudet ditt. I sin tur kan du godta eller avslå ethvert mottilbud.

Siden mottilbud bare er bindende i syv dager, må du svare innen sju dager, ellers vil tilbudet utløpe. Hvis et tilbud eller mottilbud godtas innen sju dager, er transaksjonen bindende og må fullføres.

Å sende et mottilbud til en selger

1. Logg på GoDaddy -auksjoner .
  2. Hold markøren over Budliste og velg Budgivning.
  3. Klikk på (# offers) for domenenavnet.
  4. Klikk på Counter .
  5. I feltet Counter Offer Beløp angir du beløpet du vil tilby.
  6. Klikk på Mottilbud .
  7. Les og godta vilkårene for bruk.
  8. Klikk på Bekreft .
  9. Merk: Etter at de har mottatt et tilbud om et domenenavn, kan selgere velge å konvertere oppføringen sin til en 7-dagers offentlig auksjon. Hvis dette skjer, blir tilbudet ditt angitt som det første budet, og domenenavnet legges til i budlisten din. Hvis du la et tilbud som ikke ble godtatt, blir domenenavnet lagt til på overvåkingslisten din. For mer informasjon, seVanlige spørsmål om auksjoner

Å godta et selgers tilbud eller mottilbud

1. Logg på GoDaddy -auksjoner .
  2. Hold markøren over Budliste og velg Budgivning.
  3. Klikk på (# tilbud) for tilbudet.
  4. Klikk på Godta for å vise detaljer om tilbudet.
  5. Klikk på Godta tilbud for å godta tilbudet.
  6. Les og godta bekreftelsen.
  7. Klikk på Bekreft .