Svar på tilbud når du selger domenenavn

Når du mottar et tilbud for et domenenavn du selger på GoDaddy Auctions®, kan du enten godta det, avslå det, gi et mottilbud eller skyve oppføringen til auksjon ved å bruke kjøperens opprinnelige tilbud som et åpningsbud. Kjøpere kan sende inn et tilbud for et domenenavn, selv om det er under pris.

Du må svare på mottilbud innen syv dager, mens de er bindende. Hvis du godtar et tilbud innen sju dager, må transaksjonen fullføres.

Hvis du skyver oppføringen til auksjon, konverterer vi den til en 7-dagers offentlig auksjon med kjøperens opprinnelige tilbud som et åpningsbud. For mer informasjon, seVanlige spørsmål om auksjoner

Å sende et mottilbud til en kjøper

1. Logg på GoDaddy -auksjoner .
  2. Hold musen over Salgsliste og klikk på Salg .
  3. Klikk på (# offers) for domenenavnet.
  4. Klikk på Counter .
  5. I feltet Counter Offer Beløp angir du beløpet du vil tilby.
  6. Klikk på Mottilbud .
  7. Les og godta vilkårene for bruk.
  8. Klikk på Bekreft .

Å godta et kjøpers tilbud eller mottilbud

1. Logg på GoDaddy -auksjoner .
  2. Hold musen over Salgsliste og klikk på Salg .
  3. Klikk på (# tilbud) for tilbudet.
  4. Klikk på Godta for å vise detaljer om tilbudet.
  5. Klikk på Godta tilbud for å godta tilbudet.
  6. Les og godta bekreftelsen.
  7. Klikk på Bekreft .

Å skyve en kjøpers tilbud til auksjon

1. Logg på GoDaddy -auksjoner .
  2. Hold musen over Salgsliste og velg Salg .
  3. Klikk på (# tilbud) for tilbudet.
  4. Velg Trykk på auksjon .
  5. Klikk på OK.