Ta et skjermbilde eller ta opp trinn

Her er koblinger til trinnene du må følge for å ta et skjermbilde eller ta opp skjermen. Sørg for at du følger koblingene for operativsystemet ditt: Windows, macOS, iOS, Android eller Linux.

Windows

macOS

iOS

Android

Linux (kun skjermbilder)

• Velg Skriv ut skjerm (Print Screen, Prnt Scrn, prt sc, eller PrtScn) på tastaturet. Skjermbildet lagres som en .PNG -fil i /Pictures -mappen din.
    • For å fange opp bare det aktive vinduet, velg Alt før du velger Skriv ut skjerm .
    • For å fange opp en bestemt del av skjermen din, velger du shift og PrtScn , og deretter klikker du og dra for å velge et område.