Tekststil

Du kan legge til et utvalg av stiler, som fet og kursiv skrift og understreket tekst. Du kan også formatere teksten som en nummerert liste eller punktliste, foruten å legge til hyperkoblinger.

Merk: Disse trinnene gjelder ikke for nettstedets tittel eller titler på deler. Se isteden Velg skrifttype på nettstedet.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Bla til den seksjonen som inneholder teksten du vil gi en stil.
  4. Klikk på en tekstblokk (skrivebordsvisning) eller tittelen (mobilvisning).
    I mobilvisningen klikker du på tittelen til teksten
  5. I redigeringsvinduet som vises, velger du teksten du vil gi en stil og legg til stilen ved å klikke på knappene øverst i vinduet.
    Tekstblokk med stil
  6. Når du er ferdig, klikker du på venstrepilen til knappen Ferdig vises igjen, og klikker deretter på den (mobiltelefon). Hvis du bruker et nettbrett eller en stasjonær datamaskin, klikker du på Forhåndsvisning for å se resultatet.
    Tekst etter stil brukes
  7. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  8. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).