Tilbakestill det primære FTP -passordet mitt i Linux -hosting

FTP -passordet ditt (som også er cPanel -påloggingspassordet) lar deg laste opp filer til Linux -hostingkontoen din via en FTP -klient. Du kan også bruke dette passordet til å logge direkte på cPanel uten å gå gjennom hostingkontoen din.

Når du først konfigurerer cPanel, genererer den både et påloggingsnavn og dette passordet for deg. Hvis du har glemt FTP -passordet ditt, eller ønsker å endre det fra standardinnstillingen, kan du tilbakestille det.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I kontoens Instrumentbord , under Innstillinger , ved siden av Passordet klikker du på Endre .
    velg endre
  4. Angi et nytt passord , bekreft det og klikk deretter på Endre passord .

Relaterte trinn

Neste trinn

• For å logge direkte på cPanel går du til http: // myDomainName /cpanel , der myDomainName er domenet ditt og domenesuffikset, som coolexample.com . Du trenger cPanel -påloggingen og det nye passordet.
  • Du kan bruke en FTP -klient (som FileZilla) til å koble til hostingkontoen din med dette brukernavnet og passordet.