Tilbakestill ditt GoDaddy-passord

Hvis du glemte ditt GoDaddy-kontopassord, kan du tilbakestille det.

1. Gå til Tilbakestill passord-siden.
  2. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Send.

Hvis du ikke vet brukernavn eller kundenummeret ditt, klikker du på Jeg har glemt.

Hvis du ikke kan fylle ut dette skjemaet, ser du denne artikkelen

Du vil motta en e-post til adressen vi har registrert med en kobling som du kan bruke til å tilbakestille passordet om et par minutter.

Mer informasjon

For din sikkerhet er det kombinasjoner av ord og fraser du ikke kan bruke i ditt GoDaddy-kontopassord. Du kan for eksempel ikke bruke frasen "passord" noe sted i passordet ditt. Hvis du prøver å bruke en begrenset frase, kommer vi ikke til å godta det nye passordet ditt.