Tilbakestill FTP-brukernavnet- og passordet ditt

Du kan endre pålogginsinformasjonen du bruker til å logge på hostingkontoen din via FTP, som lar deg laste opp filer til kontoen din ved hjelp av en FTP-klient.

Slik tilbakestiller eller endrer du hostingkonto-påloggingen

  1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk FTP-tilgang.

    Hvis du ikke ser ikonet, klikker du på Vis mer i delen for domenenavnet du ønsker å bruke, og deretter klikker du på FTP-tilgang.

  5. I Navn kolonnen, klikk FTP-brukeren som du ønsker å endre på.
  6. Skriv inn den nye informasjonen du vil bruke, og klikk deretter OK.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.