Tilbakestill FTP-brukernavnet- og passordet ditt

Du kan endre pålogginsinformasjonen du bruker til å logge på hostingkontoen din via FTP, som lar deg laste opp filer til kontoen din ved hjelp av en FTP-klient.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Fra delen Innstillinger, klikk FTP-brukere
  5. Ved siden av FTP-brukeren du ønsker å endre på kan du fra menyen Handlinger velge enten Endre passord eller Endre brukernavn.
  6. Skriv inn den nye informasjonen du vil bruke, og klikk deretter Oppdater.