Tilbakestill FTP-passordet ditt

Du kan endre pålogginsinformasjonen du bruker til å logge på hostingkontoen din via FTP, som lar deg laste opp filer til kontoen din ved hjelp av en FTP-klient.

Slik tilbakestiller eller endrer du hostingkonto-påloggingen

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Logg på Gateway med GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.
  4. Under domenenavnet for brukeren du ønsker å endre, klikk Innstillinger.
  5. Skriv inn et Nytt cPanel-passord, og klikk deretter Endre passord.

Du kan ikke endre den primære FTP-kontoens brukernavn i cPanelet.

Hvis du ønsker å endre passordet for dine ikke-primære FTP-brukere, logger du på cPanel (mer informasjon), og klikk deretter på FTP-kontoer.