Tilbakestill nettapplikasjon (CMS)-passordet ditt

Hvis nettstedet ditt er blitt skadet, må du kanskje endre administratorpassordet for nettapplikasjonen din (eller publiseringsløsningen/CMS).

Prosessen for dette avhenger av applikasjonen, situasjonen du befinner deg iog hvor kjent du er med ulike nettstedsverktøy. Men en vanlig metode for å endre administratorpassord som fungerer for alle publiseringsløsninger, er å endre passordet gjennom phpMyAdmin (Nett og klassisk / cPanel / Plesk).

WordPress® Hvordan tilbakestille passordet
Joomla!™ Hvordan gjenoppretter eller tilbakestiller du administratorpassord?
Drupal™ Hvordan gjenopprette administratorpassordet