|  Hjem
Hjelp

Nettstedbygger Hjelp

Tilbakestill nettstedet mitt

Når du først konfigurerer nettstedet, spør vi deg hva nettstedet dreier seg om (nettstedets kategori) og hvilket navn du vil bruke for å generere nettstedets design. Hvis du noen gang vil starte på nytt med et helt nytt design, inkludert å bruke en ny nettstedskategori, må du tilbakestille nettstedet. Dette er ikke det samme som å "upublisere" eller skjule nettstedet ditt, noe som ikke går an.

Advarsel: Når du tilbakestiller nettstedet ditt, slettes alt innhold på nettstedet med unntak av bilder og butikkprodukter som du har lastet opp. I stedet for å tilbakestille nettstedet ditt bør du vurdere om det er en bedre løsning å bruke Gjenopprett-knappen i trinn 5, som erstatter det nåværende innholdet med en tidligere versjon av nettstedet.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på panelet Nettsideinnstillinger.
    klikk på panelet Nettsideinnstillinger
  4. Klikk på Nettstedshistorikk.
  5. Klikk på Tilbakestill nettsted.
    Klikk på tilbakestill nettsted
  6. Siste sjanse til å ombestemme deg! Hvis du er klar, klikk på Ja, start på nytt.
    Klikk på Start på nytt.
  7. Nettstedets innhold blir fjernet med en gang, og du blir ført til de opprinnelige konfigureringsfeltene. Angi ny informasjon for å konfigurere nettstedet med en annen design.
    Angi konfigureringsinformasjonen på nytt

Neste trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.