Tilbakestill passordet mitt

Du kan tilbakestille FTP eller panelpassord i Gateway for følgende typer kontoer:

• c-Panel delt hosting
  • Parallels Plesk delt hosting

(Ikke deg?)

Tilbakestill FTP-/panelpassord

1. I delen for kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Innstillinger.
  2. Klikk på Passord-fanen.
  3. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Endre passord.

Neste trinn

• Begynn å bruke kontoen din ved å klikke på Adminstrer i sin del.

Andre typer kontoer

For å tilbakestillepassord for andre typer kontoer, se følgende artikler: