Tilbakestill permakoblinger i WordPress

Hvis WordPress -permakoblingene dine er brutt, eller sidene dine viser en Side ikke funnet (404) -feil, kan du bruke trinnene nedenfor for å tilbakestille permakoblingene i WordPress.

1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du utfører noen feilsøking.
  2. Logg på WordPress.
  3. Gå til Innstillinger > Permakoblinger.
  4. Endre permalink -strukturen til Plain .
  5. Klikk på Lagre endringer.
  6. URL -adressen på sidene til nettstedet ditt skal vise innstillingene for permakoblinger du valgte.