Tilbakestill WordPress -permakoblinger i databasen

Bruk av egendefinerte WordPress -permakoblinger kan forbedre søkemotoroptimaliseringen (SEO) og gjøre nettstedets URL -adresse mer attraktiv for søk. WordPress -permakoblinger er de permanente URL -ene for innleggene og sidene dine.

Om nødvendig kan du tilbakestille WordPress -permakoblinger til standardinnstillingen i databasen.

1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du utfører noen feilsøking.
  2. Logg på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Web Hosting / Administrert WordPress ).

Merk: I cPanel-hosting må du velge databasen for WordPress-nettstedet ditt i venstre kolonne før du går videre til neste trinn.

3. Klikk på wp_options bord.
  4. Finn oppføringen permalink_structure i option_value -kolonnen.
  5. Klikk på Rediger -knappen.
  6. Under option_value -feltet for denne oppføringen fjerner du teksten og lar den stå tom.
  7. Klikk på .
  8. URL -adressen på sidene til nettstedet ditt skal vise standard permalink -innstillinger for WordPress.