Tilbakestille passordet ditt

Hvis du har glemt passordet til serveren, kan vi hjelpe deg med å tilbakestille det.

Advarsel: Hvis du glemmer passordet til en dedikert server (dvs. ikke en VPS), kan vi gi det til deg over telefonen. Ring støttenummeret oppført på hjelpesiden vår.

Merk: Hvis du vet hva passordet ditt er, men vil endre det, se

.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. I delen Støtte velger du Tilbakestill passord.
  5. Angi det nye passordet ditt. Det kan ta opptil 30 minutter før endringen trer i kraft i systemet.