|  Hjem
Hjelp

VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Tilbakestille passordet ditt

Hvis du har glemt passordet til serveren, kan du tilbakestille det.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Tilgang.
  5. Skriv inn og bekreft passordet du vil bruke, og klikk deretter på Lagre.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.