Tildel SMTP -releer

Tildel SMTP -videresendinger til bestemte e -postadresser i Workspace Email -kontoen din. Eller fjern alle SMTP -releer tilordnet til en spesifikk e -postadresse.

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Velg e -postadressen du vil bruke.
    Klikk på e -postadresse
  3. Rediger konto -vinduet åpnes. Du må kanskje utvide Vis flere alternativer .
  4. Ved siden av SMTP -releer per dag , velg antall SMTP -reléer du vil tildele til den e -postadressen.
    250 SMTP -releer per dag
  5. Velg Lagre.