Tildel SMTP -releer

Du kan tilordne kjøpte SMTP -releer til bestemte e -postadresser i Arbeidsområde -kontoen din. Du kan også fjerne alle SMTP -releer tilordnet til en spesifikk e -postadresse.

Merk: Husk at det kan ta opptil 24 timer før de kjøpte SMTP -reléene dine blir tilgjengelige.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Arbeids-e-post.
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Klikk på e -postadressen du vil bruke.
  5. Klikk på Vis flere alternativer .
  6. Ved siden av SMTP -releer per dag velger du antall SMTP -reléer du vil tildele til den e -postadressen.
  7. Klikk på Lagre.