Tilgang til de avanserte administrasjonssentrene

Avanserte administrasjonssentre er en annen måte å justere innstillinger på og administrere virksomheten din gjennom Microsoft 365. E -postplanen din avgjør hvilke sentre du har tilgang til:

• Exchange : Rediger e -postinnstillinger for virksomheten din. Alle Microsoft 365 -e -postplaner har tilgang til dette administrasjonssenteret.
  • Teams : Juster teaminnstillingene dine og feilsøk samtalekvaliteten. Tilgjengelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.
  • OneDrive : Endre teaminnstillingene dine. Tilgjengelig for Online Essentials, Business Premium og Premium Security -planer.

Få tilgang til de avanserte administrasjonssentrene

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Gå til Microsoft 365 -administratorfanen og velg Avansert .
  3. For å åpne et avansert administrasjonssenter, velg Logg på og skriv inn Microsoft 365 -e -postadressen din.
  4. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og velg Logg på .